Error in Realcom

Welcome to the forum for REALCOM users. Feel free to post your question about REALCOM here. The Centre for Multilevel Modelling take no responsibility for the accuracy of these posts, we are unable to monitor them closely. Do go ahead and post your question and thank you in advance if you find the time to post any answers!

Go REALCOM (Developing multilevel models for REAListically COMplex social science data) >> http://www.bristol.ac.uk/cmm/software/realcom/
Post Reply
chadlstanley
Posts: 1
Joined: Wed Mar 24, 2021 10:22 am

Error in Realcom

Post by chadlstanley »

Hi all,

apologies but I am new to this software and had encountered a series of errors.

I'm trying to conduct multiple imputations using Realcom and followed the instructions by Goldstein, H (2014).

After successfully loading saved imputation specification in MLwiN (attached), I encountered a series of errors when running it in realcom(attached).

I followed the troubleshoot instructions laid out here in this forum thread viewtopic.php?f=4&t=777 but the error persists.

Can anyone kindly point out what is causing the errors?

Thank you
Attachments
Screenshot 2021-03-24 103331.jpg
Screenshot 2021-03-24 103331.jpg (187.91 KiB) Viewed 2178 times
Screenshot 2021-03-24 102628.jpg
Screenshot 2021-03-24 102628.jpg (104.19 KiB) Viewed 2178 times
ChrisCharlton
Posts: 1252
Joined: Mon Oct 19, 2009 10:34 am

Re: Error in Realcom

Post by ChrisCharlton »

Have you tried running this with fewer responses? You don't say how many rows you have in your data, or number of categories in each response but it may be that there isn't enough data to support this model.
Post Reply